ACTIVITAT CÀMPINGS AMB EL PLANETARI MÒBIL

ACTIVITAT CÀMPINGS AMB EL PLANETARI MÒBIL

Planetari càmpings

El planetari és una activitat única i original que crida molt l’atenció dels participants, a qui se’ls desperta la curiositat. 

 

Dins del planetari tota la família podrà gaudir dels fenomens i cossos de l’univers més impactants i màgics acompanyats de música i sons que t’endinsen en l’espai (ara amb 4K!). Tenim projeccions en 7 idiomes diferents per a que tothom pugui gaudir al màxim de l’activitat.

 

Ara, a més, el planetari anirà sempre acompanyat pel fotocall espacial, una estructura de 3m d’ample x 2m d’alçada amb una imatge realista d’un robot espacial sobre Mart, on grans i petits s’hi podran fer fotografies i promocionar el teu càmping i l’activitat.

 

A la carpa poden experimentar amb diversos elements que ajuden a comprendre alguns principis físics de l’espai, veure l’exposició fotogràfica d’elements galàctics amb imatges reals de la NASA, contemplar diverses maquetes de satèl·lits i coets històrics…

El planetari mòbil al teu càmping

Podem complementar la visita al planetari amb una observació astronòmica amb el nostre telescopi i d’altres activitats experimentals i lúdiques, per a totes les edats. Per a que tothom en gaudeixi!

Contacta i demana’ns més informació sense compromís!

planetaricampings2
camping1

Si vols més informació