ACTIVITAT FESTIVA AMB EL PLANETARI MÒBIL

ACTIVITAT FESTIVA AMB EL PLANETARI MÒBIL

Planetari festiu

L’activitat festiva amb el planetari mòbil (ara amb 4K!) és única i original que actua com a reclam per a tot tipus de públic. Hi té cabuda en una fira, festa major o d’altres esdeveniments lúdics i culturals. La infraestructura desplegada crida molt l’atenció dels visitants, a qui se’ls desperta la curiositat.

 

També es pot convertir en una activitat familiar per a biblioteques, ludoteques, ampas i altres associacions amb la que tota la família podrà descobrir les projeccions d’astronomia a 360º totalment interactives amb els més petits.

 

Tot plegat amenitzat si es vol per la carpa astronòmica, on els participants poden experimentar amb diversos elements que ajuden a comprendre alguns principis físics de l’espai, veure l’exposició fotogràfica d’elements galàctics amb imatges reals de la NASA, contemplar diverses maquetes de satèl·lits i coets històrics…

 

Ara, a més, el planetari anirà sempre acompanyat pel fotocall espacial, una estructura de 3m d’ample x 2m d’alçada amb una imatge realista d’un robot espacial sobre Mart, on els participants s’hi podran fer fotografies i promocionar l’activitat.

El planetari mòbil al teu esdeveniment

Podem complementar la visita al planetari amb el taller-espectacle dels planetes curiosos i altres activitats experimentals i lúdiques, per a totes les edats. I adaptem l’activitat del planetari a qualsevol temàtica desitjada.

Contacta i demana’ns més informació sense compromís!

fest3
planetarifestiu2

Si vols més informació