ACTIVITAT HOTELS AMB EL PLANETARI MÒBIL

ACTIVITAT HOTELS AMB EL PLANETARI MÒBIL

Planetari relax

El planetari constitueix una activitat única i original amb la queels clients del teu hotel, resort o casa rural es podran relaxar gaudint dels fenomens i cossos de l’univers més impactants i màgics acompanyats de música i sons que t’endinsen en l’espai (ara amb 4K!). Fins i tot podran estirar-se còmodament al seu interior per gaudir encara més d’aquesta experiència envoltant, en una sala interior o al jardí o terrassa del teu establiment.

 

La infraestructura desplegada crida molt l’atenció dels participants, a qui se’ls desperta la curiositat i la carpa astronòmica ajuda a crear una ambientació elegant i atractiva en l’entorn.

 

Ara, a més, el planetari anirà sempre acompanyat pel fotocall espacial, una estructura de 3m d’ample x 2m d’alçada amb una imatge realista d’un robot espacial sobre Mart, on els clients s’hi podran fer fotografies i promocionar el teu hotel i l’activitat.

El planetari mòbil al teu establiment

Podem complementar l’experiència amb una observació astronòmica amb el nostre telescopi. L’activitat perfecta per acabar d’arrodonir la nit!

Contacta i demana’ns més informació sense compromís!

ho2
planetarihotels
fotocallcelobert

Si vols més informació