AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Protecció de dades de caràcter personal

Cel Obert planetari i ciència mòbil és el responsable del tractament de les dades personals de l’usuari (Montserrat Rubio i Cuixart, NIF 46533510W) i li informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament: 

Finalitat del tractament: mantenir la nostra relació i l’enviament de comunicacions sobre les nostres ofertes i/o activitats.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la confidencialitat de les dades o la destrucció total de les mateixes. 

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets de l’Usuari: 

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. 
  • Dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició. 
  • Dret a presentar una reclamació davant de l’Autoritat de control si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent www.agpd.es

Dades de contacte per exercir els teus drets: 

Adreçant-se per escrit a C/Bruc, 46, 1r 3a, 25300 Tàrrega, indicant clarament en l’assumpte Exercici de Dret LOPD. Altres dades de contacte: 659 81 26 29, info@celobert.net.