CEL OBERT ALS MITJANS

CEL OBERT ALS MITJANS

Articles i reportatges sobre les activitats de Cel Obert:

LLARS D'INFANTS

L’Hospitalet Digital: Reportatge sobre el planetari sensitiu de Cel Obert, “Els infants de la Llar d’infants Saltiró han viatjat per l’espai sense sortir d’Hospitalet.”

VEURE VÍDEO

Reportatge sobre l’activitat del planetari sensitiu a la Llar d’infants Saltiró “Un viatge per l’espai dels Dracs.”

VEURE VÍDEO

Planetari sensitiu a la Llar d’infants Saltiró: “Hem anat a la Lluna, a Mart, a Júpiter i hem vist la Terra des de molt amunt.”

VEURE VÍDEO 1

VEURE VÍDEO 2

VEURE ARTICLE

Planetari sensitiu i planetari viatger a l’espai infantil d’aprenentatge Creciendo Juntos: “Desde Cel Obert nos han transportado a conocer los diferentes fenómenos atmosféricos, las constelaciones, los planetas… ¡Ha sido una experiencia muy bonita!”

VEURE VÍDEO / VEURE PUBLICACIÓ 

Planetari sensitiu a lesLlars d’infants Mirasolet: “Avui planetari a les escoles!!!!”

VEURE FOTOGRAFIES

Planetari sensitiu a l’Escola d’Educació Especial ASPACE: “Els quatre grups i les seves senyos varem gaudir d’una experiència única i màgica. Un espai diferent, mooolt fosc i amb diferents sensacions.”

VEURE ARTICLE

Reportatge fotogràfic sobre el planetari sensitiu i viatger a l’escola Els Xiquets.

VEURE FOTOGRAFIES

CENTRES ESCOLARS

Planetari viatger a l’escola Salesians Sant Boi: “Avui la classe de la Lluna, el Sol i els Planetes hem gaudit de la visita al Planetari. Hem après un munt de coses!!”

VEURE FOTOGRAFIES

Planetari astronòmic a la British School of Barcelona, impressions dels alumnes: “A great experience in the planetarium. All interesting information well explained while we were laid down. An entertaining clip in 3D. I recommend this planetarium to everyone!”

VEURE ARTICLE

Planetari viatger a l’escola Salesians Sant Boi: “Avui la classe de la Lluna, el Sol i els Planetes hem gaudit de la visita al Planetari. Hem après un munt de coses!!”

VEURE FOTOGRAFIES

Planetari sensitiu i planetari viatger a l’espai infantil d’aprenentatge Planetari astronòmic a l’escola El Serrallo: “Aquest últims dies hi ha hagut moviment per l’escola! Un planetari instal·lat a l’entrada ha causat sensació. Els nens i les nenes, grans i petits estan gaudint de l’univers sense sortir de casa.”

VEURE FOTOGRAFIES

Planetari sensitiu i planetari viatger a l’espai infantil d’aprenentatge Planetari viatger al Col·legi Monalco: “Ens hem endinsat en el món de l’Univers, gràcies al planetari Celobert que hem tingut aquests dies al gimnàs de l’escola. Després d’un viatge virtual dins del PLANETARI, hem descobert coses sobre les estrelles, les constel.lacions i els planetes.”

VEURE PUBLICACIÓ

CULTURA I LLEURE

TV La Selva del Camp: Reportatge sobre les activitats de Cel Obert a la Biblioteca de Vilobí d’Onyar

VEURE VÍDEO

VOTV: Notícia sobre el parc de Nadal PINGRA de Granollers, on Cel Obert va participar al passadís de la ciència. 

VEURE VÍDEO

Televisió del Baix Llobregat: Notícia sobre la participació del planetari mòbil de Cel Obert a la nit esotèrica d’Esplugues.

VEURE VÍDEO

TV Berguedà: Reportatge sobre la participació del planetari mòbil i el telescopi de Cel Obert a la gala dels estels a Queralt.

VEURE VÍDEO

Roda de premsa sobre la participació del planetari mòbil a la gala d’estels de Queralt.

VEURE VÍDEO

Nits d’astronomia a l’Altafulla Mar Hotel: “Éxito ayer en la 1era noche de Astronomía, hasta 150 clientes alojados pudieron disfrutar en directo del Planetario y las explicaciones de Montse y Dani, los astrónomos.”

PUBLICACIÓ PLANETARI / PUBLICACIÓ TELESCOPI

Planetari sensitiu i planetari viatger a l’espai infantil d’aprenentatge Valoracions dels adults i nens que van assistir al primer acte de promoció de Cel Obert a la 14a Fira del Medi Ambient de Tàrrega el 2013.

VEURE VÍDEO

Participació del planetari mòbil de Cel Obert a la Marató de TV3 a Tàrrega.

VEURE VÍDEO TV3

Planetari mòbil de Cel Obert solidari amb la Marató de TV3 a Terrassa.

VEURE ARTICLE MÓN TERRASSA / VEURE ARTICLE NACIÓ DIGITAL

Activitat amb el telescopi de Cel Obert al càmping Riudarenes: “Avui hem espiat el cel.”

VEURE PUBLICACIÓ