CEL OBERT ALS MITJANS

TARIFES

Tarifes i pressupostos personalitzats

Últims reportatges

Xarxes socials

Facebook

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Notícies i articles 

Esto ha ocurrido hoy

Vídeo de l'experiència del planetari a Creciendo Juntos Barcelona. "Desde Cel Obert nos han transportado a conocer los diferentes fenómenos atmosféricos, las constelaciones, los planetas… ¡Ha sido una experiencia muy bonita!"

Planetario Móvil para Despertar la Curiosidad de Year 8

Article de la British School of Barcelona. Impressions dels alumnes: “A great experience in the planetarium. All interesting information well explained while we were laid down. An entertaining clip in 3D. I recommend this planetarium to everyone!”

Muntem un planetari al gimnàs de l’escola

Article i fotografies de l'escola Perez Iborra. “Tant els alumnes d’Infantil com els de Primària van gaudir d’una introducció a l’atronomia molt divertida.”

Fotografies del planetari sensitiu

A la Llar d'infants Mirasolet. "Avui planetari a les escoles!!!!"

El planetari Cel Obert visita les classes dels pollets, les marietes, l'A1 i l'A2

Article del pas del planetari a l'escola d'educació especial ASPACE. “Els quatre grups i les seves senyos varem gaudir d’una experiència única i màgica. Un espai diferent, mooolt fosc i amb diferents sensacions.”

Nit d'estrelles

Estada a l'Hotel Restaurant Can Xiquet. “Repetirem segur!”

A #CreuRojaTortosa ens endinsem al Planetari de Cel Obert

Experiència amb Creu Roja Tortosa. “Ens endinsem al Planetari de Cel Obert, viatjant amb en Nil i descobrint les belleses de la terra. Vam experimentar i manipular alguns dels fenomens que havíem vist a la projecció amb les taules de llum.“

Nits d'astronomia

Planetari i carpa a l'Altafulla Mar Hotel. "Éxito ayer en la 1era noche de Astronomía, hasta 150 clientes alojados pudieron disfrutar en directo del Planetario y las explicaciones de Montse y Dani."

Nits d'astronomia II

Telescopi a l'Altafulla Mar Hotel. "Vacaciones que se convirtien en EXPERIENCIAS! 2ª noche de astronomía ayer en la planta 5ª del hotel."

Els nens i les nenes de 3r de primària hem estat dins la cúpula d’un planetari digital... dins de l’escola!

Vídeo de Maristes d'Igualada. "Hem observat les característiques del nostre sistema solar i altres aspectes de l’univers. Gràcies Cel Obert Planetari i Ciència Mòbil per fer-ho possible!"

És un ocell? És un avió? No! És...

Article de la Llar d'Infants Saltiró. "Hem anat a la Lluna, a Mart, a Júpiter i hem vist la Terra des de molt amunt."

I amb els més petits...

Vídeo de l'experiència de les taules de llum a Creciendo Juntos Barcelona. "Con los más pequeños la actividad ha finalizado trabajando los diferentes fenómenos atmosféricos pero desde una vertiente más sensorial. ¡Han disfrutado un montón!"

Planetari sensorial

A la llar d'infants El Llimoner. “Aquest matí les llimones hem pogut gaudir del planetari sensorial a l’escola. Fins i tot podrem comprovar com la màgia del planetari fa brillar elements estelars en la foscor.“

Avui la classe de la Lluna, el Sol i els Planetes hem gaudit de la visita al Planetari

Fotografies de l'escola Salesians Sant Boi. "Hem après un munt de coses!"

Planetari i II Jornades “Un tastet de ciència”

Fotografies de l'escola El Serrallo. “Aquest últims dies hi ha hagut moviment per l’escola! Un planetari instal·lat a l’entrada ha causat sensació. Els nens i les nenes, grans i petits estan gaudint de l’univers sense sortir de casa.”

Projecte 3,2,1...Ens enlairem!!

Publicació del col·legi Monalco. “Ens hem endinsat en el món de l’Univers, gràcies al planetari Celobert que hem tingut aquests dies al gimnàs de l’escola. Després d’un viatge virtual dins del PLANETARI, hem descobert coses sobre les estrelles, les constel.lacions i els planetes.”

Un planetari solidari, la proposta d'AVAN per col·laborar amb La Marató

Planetari solidari amb La Marató de TV3. "Es tracta de convidar a petits, joves i grans a un planetari mòbil! Una gran cúpula inflable on els participants entren i observen per tot el voltant les imatges projectades en 360 graus i amb so envoltant."