TALLERS PER A EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA

TALLERS PER A EDUCACIÓ INFANTIL I EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Tallers escolars de ciència

Cel Obert oferim diversos tallers per a grups escolars. Tots reforcen les àrees d’experiència i desenvolupament adequades a cada edat.

TALLER PER A LLARS INFANTS

Taller de la llum

Segon cicle d’Educació Infantil

A través de la màgica i brillant decoració astronòmica de la sala i el conte de titelles amb llum negra “Les quatre fades de les estacions” els infants descobreixen els misteris de cada època de l’any.

Després ells mateixos experimenten amb la taula de llum que hagueu escollit: taula de llum sensitiva o bé la taula de llum negra. 

TALLERS PER A EDUCACIÓ INFANTIL: SEGON CICLE

Taller astromusical

Segon cicle d’Educació Infantil i cicle inicial d’Educació Primària

La cançó astronòmica i el ball dels planetes (originals de Cel Obert i cantades i tocades en directe) ajuden als alumnes a reconèixer els elements més comuns del Sistema Solar i a experimentar com seria viure en cada planeta del Sistema Solar.

Durant el taller també construeixen els seus propis instruments amb elements reutilitzats.

Taller de robots espacials

Segon cicle d’Educació Infantil (P5) i Educació Primària 

Velles peces electròniques i materials reutilitzats es convertiran en originals robots, a mans de la fantasia i l’enginy de tots els alumnes, que faran volar la imaginació i crearan els seus propis personatges i coets espacials.

tarifestallers

Taller planetes curiosos

Segon cicle d’Educació Infantil (P5) i Educació Primària

El taller corre a càrrec d’un científic molt peculiar que va extraient de dins de la seva maleta tot d’utensilis i materials del seu laboratori, amb els que els alumnes podran experimentar diferents característiques físiques i químiques dels planetes del Sistema Solar. Una pantalla amb una càmera en directe permet observar amb detall els experiments que s’estan duent a terme.

Els infants descobreixen sensacions noves i s’endinsen en l’astronomia de forma experimental amb els tallers de Cel Obert!

Per a escolars també el planetari viatger i el planetari astronòmic.

Demana’ns la fitxa tècnica dels tallers i reserva plaça!