TALLERS PER A EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA

TALLERS PER A EDUCACIÓ INFANTIL I EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Tallers escolars de ciència

Cel Obert oferim diversos tallers per a grups escolars. Tots reforcen les àrees d’experiència i desenvolupament i les capacitats curriculars adequades a cada edat.

Taller fluorescències galàctiques

Segon cicle d’Educació Infantil i Cicle Inicial i 3r d’Educació Primària 

 

Explorarem la galàxia en la que viatgem per tot l’univers descobrint els misteriosos elements que ens acompanyen i els milers de colors que hi brillen. Quedarem fascinats amb les formes de la llum mentre juguem i experimentem!

Taller espai rubik

Segon cicle d’Educació Infantil (P3-P5) i Educació Primària

 

Manipulant diferents elements de rubik l’alumnat assimila conceptes matemàtics segons l’etapa educativa, relacionant-los amb l’astronomia, a través del joc i la superació personal.

Taller de robots espacials

Segon cicle d’Educació Infantil (P5) i Educació Primària 

 

 

Velles peces electròniques i materials reutilitzats es convertiran en originals robots, a mans de la fantasia i l’enginy de tots els alumnes, que faran volar la imaginació i crearan els seus propis personatges i coets espacials.

Taller planetes curiosos

Segon cicle d’Educació Infantil (P5) i Educació Primària

 

El taller corre a càrrec d’un científic molt peculiar que va extraient de dins de la seva maleta tot d’utensilis i materials del seu laboratori, amb els que els alumnes podran experimentar diferents característiques físiques i químiques dels planetes del Sistema Solar. 

Porta els tallers de Cel Obert al teu centre escolar

Els infants descobreixen sensacions noves i s’endinsen en l’astronomia de forma experimental amb els tallers de Cel Obert!

Per a escolars també el planetari escolar.

Demana’ns la fitxa tècnica dels tallers i reserva plaça!

tallerastromusical
tallerrobots
tallerplanetes

Si vols més informació